Update: events najaar 2020

Nu september stilaan op z’n einde loopt en de herfst in het land is, bezorgen we jullie graag een update over de events die in het najaar van 2020 zouden doorgaan. Gezien de huidige maatregelen en cijfers voelen we er ons niet comfortabel bij om hyggebars, opendeurdagen en after-workdrinks te organiseren waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk mensen gezellig samen te brengen. De geplande workshops van House Raccoon gaan voorlopig wel door in de typische “bubbelstijl”.

Gaan de cijfers toch opnieuw de goede richting uit, dan houden we jullie hier en op Facebook en Instagram op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo hopen we in december de KIM.shop op zondag opnieuw te openen, al dan niet met koffie en warme chocomelk, eventueel in de vorm van een take-awayformule. In oktober komen er bovendien een aantal leuke Bis-acties aan. Meer daarover snel via onze sociale media.

We nemen de situatie zoals ze komt en beschouwen de gezondheid van iedereen die ons lief is op dit moment als onze prioriteit.
Hopelijk kunnen we van 2021 opnieuw een topjaar maken.

Liefs,
Team Interieur Vervaet

KOFFIETAS-08432.jpg
KIM VERVAET