Meet 'de Interieur Vervaet Mobiel'

Service, daar staat Interieur Vervaet voor. En omdat we je die service niet willen ontnemen, staan we ook nu voor je klaar. In het belang van ieders gezondheid volgen we de maatregelen van de overheid strikt op. Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar de Interieur Vervaet Mobiel levert jouw klusmateriaal aan huis.

Op dinsdag en donderdag rijdt de Interieur Vervaet Mobiel uit om jouw bestelling thuis te leveren. Hoe dat precies in z’n werk gaat, leggen we hieronder stap voor stap uit. 

matthew-hamilton-BeeMMFF_jso-unsplash.jpg

Stap 1: 

Stuur ons een mailtje waarin je beschrijft wat je nodig hebt. 

Stap 2: 

Afhankelijk van jouw beschrijving sturen we een vragenlijst door of nemen we telefonisch contact op (vergeet dus zeker je telefoonnummer niet te vermelden). Zo kunnen we bijvoorbeeld bepalen welk type verf je nodig hebt en in welke hoeveelheid. 

Stap 3:

Op basis van de vragenlijst of het telefoongesprek gaan wij aan de slag. Zijn de goederen in stock, dan maken we meteen een bestelbon op. Zo niet, dan bestellen we de goederen en houden we je verder op de hoogte.

Stap 4:

Jij ontvangt de bestelbon, betaalt het bedrag en mailt ons het betaalbewijs.

Stap 5:

Zodra wij het betaalbewijs ontvangen, plannen we de levering in. We nemen telefonisch contact op om de details van de levering af te spreken.

Stap 6:

De bestelling wordt geleverd. Klussen maar! 

Opgelet!

We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 09 369 09 50 en dat van maandag tot vrijdag, telkens van 10:00 tot 16:00. Krijg je ons niet te pakken? Dan zijn we waarschijnlijk op pad met de Interieur Vervaet Mobiel. In dat geval kan je de vraag op mail zetten of ons later even terugbellen.

Leveren kan in de volgende gemeentes: 

  • Laarne

  • Kalken

  • Destelbergen

  • Melle

  • Ten Ede

  • Beervelde

  • Wetteren

Woon je verder weg? Dan helpen we je graag verder wanneer onze showroom terug z’n deuren opent.

KIM VERVAET