Slaapkamers om bij weg te dromen

‘s Avonds een boek lezen, een gezellige ochtend met het gezin: in een slaapkamer doe je veel meer dan alleen slapen. Een goede nachtrust is belangrijk en de juiste raamdecoratie kan je hierbij helpen. Wij inspireren je graag met de mooiste en meest functionele slaapkamers, zodat jij straks heerlijk kunt wegdromen.

unnamed.jpg

Slaap lekker!

Goed slapen en uitgerust wakker worden doe je het best met verduisterende raamdecoratie. Keuze is er genoeg want de bece® collecties bevatten talloze verduisterende stoffen. Wij houden van rolgordijnen in de slaapkamer. Ze geven de ruimte een fijne sfeer en zijn ‘s nachts de beste verduisteraars. 

unnamed (1).jpg

Slaapkamer met hotelallure

Je slaapkamer is de plek waar je lekker kunt ontspannen na een lange dag. Wil je in je slaapkamer het echte hotelgevoel creëren? Kies dan voor warme kleuren en materialen en luxueuze stoffen. Houten jaloezieën geven je slaapkamer meteen een vijfsterrenvibe.

unnamed (2).jpg

Sunny morning

Hou jij ook van die heerlijke zondagochtenden waarbij je lekker lang in bed kunt blijven? Met dupligordijnen wordt dit moment nóg fijner. Met dupligordijnen kun je namelijk precies de hoeveelheid licht doorlaten die je wenst. Zo heb je ‘s ochtends een zonnig uitzicht om wakker te worden en kies je ‘s avonds voor optimale verduistering voor een fijne nachtrust.  

Extra tip

Met elektrische raamdecoratie hoef je niet uit bed te komen om je gordijnen te openen. Stel een vaste tijd in voor het openen van je raamdecoratie, en je wordt heerlijk ontspannen wakker!

 Bron: bece.nl

KIM VERVAET