5x kleur in huis met raamdecoratie

Gekleurde raamdecoratie... durf jij het aan? Dat kleur veel doet met je interieur, weten we allemaal. Toch kan het moeilijk zijn om te bepalen welke kleur bij jou en je huis past. Wij geven je wat tips en inspiratie mee, zodat je straks het juiste kleurtje kan bekennen.

kleur bekennen 1.jpg

1. Go green

Hoe mooi is deze subtiele groentint? De kleur groen is perfect voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Deze frisse tint brengt veel goede dingen met zich mee. Groen is rustgevend en haalt de eigenschappen harmonie en balans in huis. 

Kleur bekennen 2.jpg

2. Orange is the new black

Deze kleurrijke badkamer kan niet in ons lijstje ontbreken. Van deze prachtige oranje kleur word je meteen vrolijk. Oranje is een opvallende kleur die staat voor blijdschap, creativiteit en motivatie. Perfect dus voor jouw woon- of werkkamer. 

Kleur bekennen 3.jpg

3. Feeling (not so) blue

Blauw is voor veel mensen een favoriete kleur en wij weten wel waarom! Van blauw word je productief en het maakt je rustig. Blauw is daarom een goede keuze in je slaap- of werkkamer. Wij zijn fan!

Kleur bekennen 4.jpg

4. Pretty pink

Roze hoeft niet altijd meisjesachtig te zijn! Gecombineerd met deze natuurlijke elementen, kunnen roze plisségordijnen net een stoer effect creëren. En daarbij staat de kleur roze ook nog eens voor liefde en kalmte, wie wil dat nu niet?

Kleur bekennen 5.jpg

5. Trendy oker

Okergeel zien we steeds vaker in het interieur en wij zijn er dol op! Deze zonnige kleur brengt veel positiviteit met zich mee. Ook zorgt deze prachtige, warme tint voor plezier en optimisme.

Kleur bekennen 6.jpg

Bonus!

Vind je volledig gele raamdecoratie toch iets teveel van het goede? Ga dan voor duo rolgordijnen. Door de gekleurde en transparante banen te bewegen, kun je spelen met het licht en zelf de uitstraling van het duo rolgordijn bepalen.

Bron: bece.nl

KIM VERVAET