Onze favoriete blogposts van 2020

KERST-02279.jpg

Dat 2020 een bewogen jaar was, staat als een paal boven water. Het leven ging op veel vlakken niet zoals we hadden gehoopt. En toch heeft 2020 ook een aantal positieve kanten. Zo werd nieuw leven geblazen in onze blog en inspireerden we jullie met toffe how to’s en prachtige realisaties. Iets gemist? In dit overzicht vind je onze favorieten van 2020 terug. 

1/ Trots op onze leveranciers

Het is geen geheim dat we de merken die we verdelen zorgvuldig selecteren. Daarom zetten we onze leveranciers maar al te graag in de kijker. Zo interviewden we het afgelopen jaar Stijn Degraer, CEO van Libert Paints. Al drie generaties lang is Libert Paints onze verfleverancier en daar zijn we ontzettend trots op. 

2/ De toonzaal in een nieuw jasje

Misschien wel de grootste verandering in 2020: de make-over van onze toonzaal. Een groot deel van onze showroom werd in een nieuw jasje gestoken en dat werd uitgebreid gedocumenteerd op onze blog. We zijn nog steeds ontzettend blij met de frisse, nieuwe look. Kwam jij al een kijkje nemen? 

3/ Make-overs en renovaties

Dankbaar, dat zijn we voor de klanten die voor Interieur Vervaet kiezen en de projecten die we samen met hen mogen realiseren. Het voorbije jaar deelden we ze graag met jou, hier op onze blog. Van restaurant tot gezinswoning en van traprenovatie tot tijdloze make-over

4/ Klustips en -inspiratie

We bleven met z’n allen in ons kot en hadden weer tijd om te klussen. Onze how to’s zorgden voor klusinspiratie én de praktische tips & tricks om elk project tot een goed einde te brengen. Zo deelden we hoe je rust brengt in je interieur, een open kast stylet en behangt als een echte professional. Wordt vervolgd in 2021!

5/ Het team achter Interieur Vervaet

Een familiebedrijf is de som van heel wat sterke schakels. Achter de schermen zorgt ons team ervoor dat Interieur Vervaet draait als een goed geoliede machine. In 2020 legden we Kim, Martine en Jens het vuur aan de schenen met zeven snelle vragen. Hou zeker onze socials in de gaten want binnenkort hebben we groot nieuws over dat team! 

Dankjewel voor jullie steun, vertrouwen en enthousiasme in 2020. Wij staan alvast te popelen voor wat 2021 in petto heeft!







KIM VERVAET